CEV Challenge Cup: Municipal Zalau la un pas de optimile de finala

December 8, 2016

Vicecampioana Romaniei invinge in trei seturi echipa bosniaca MOK Jedinstvo BRČKO fara prea multe probleme, dupa numai 63 de minute, partida din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei Challenge.

Volei Municipal Zalau – MOK Jedinstvo BRČKO 3-0 (25-10, 25-21, 25-12)

“A fost un meci uşor pentru noi şi antrenorii au putut să folosească toţi voleibaliştii din lot. Atmosfera din sală a fost extraordinară şi ne bucurăm că suporterii au fost din nou alături de noi. Adversarii noştri au avut un drum destul de greu cu o zi înaintea meciului, am înţeles că au întâmpinat şi ceva probleme. Cu siguranţă, returul va fi mai dificil pentru noi, dar cred că ne vom califica în faza următoare a competiţiei”, a afirmat căpitanul Zalăului, Leonardo Dal Bosco.

“Ştiam că echipa din Zalău este valoroasă, cu jucători foarte experiementaţi. Unii dintre ei joacă excepţional. Noi am jucat la fel cum o facem pe teren propriu. La meciurile noastre nu vin mai mult de 100 de spectatori, iar aici cred că au fost aproape 1000. A fost o atmosferă extraordinară. Suporterii şi atmosfera din sală sunt la fel ca jucătorii. Sincer, nu ne aşteptam să vină atâta lume la meci. Nivelul voleiul din Bosnia este sub cel din România. Echipele de aici sunt foarte valoroase în comparaţie cu ale noastre”, a precizat căpitanul bosniacilor, Nemanja Tomic.

Zalau: Tarta 6 puncte, DAL BOSCO 5p, Mihalcea 8p, Linz 10p, Balean 6p,  Mykola 7p, Miron 3p, Filip 2p, Cuciureanu 3p, Gontariu 10p, Matthias 2p.

MOK: PLAVSIC Sasa 2 puncte, TOMIC Nemanja 10p, TATAREVIC Elvis 1p, JOCIC Bojan  3p, IVANOVIC Stevo 7p, TRAKIC Eldar  3p, LAZUKIC Danijel 2p.

Returul se joaca pe 21 decembrie in Bosnia.

VEZI GALERIE FOTO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TUR/2019-2020

RETUR/2019-2020

Play-OFF 2020

Cupa României 2020

URMĂREȘTE-NE pe facebook

URMăREșTE-NE șI PE TWITTER

FanZone

Volei Municipal Zalău - ©All Rights Reserved