ACREDITĂRI DE PRESĂ PENTRU SEZONUL 2018-2019

September 4, 2018

În atenţia redacţiilor radio / tv şi presă scrisă din Sălaj, ori presă centrală, care doresc să acrediteze reporteri / redactori, cameramani şi fotografi, pentru meciurile de volei disputate pe teren propriu de Clubul Volei Municipal Zalău, în sezonul 2018-2019, sunt rugaţi să trimită cererile de acreditare nominale pe adresa clubului până la data de 30 septembrie 2018, în format electronic, imagini sau documente scanate.

1. Cererile de acreditare vor cuprinde: antet / numele şi adresa / tel. redacţiei care solicită acreditarea, numele redactorului / reporterului, fotoreporter / cameraman, numărul legitimaţiei de serviciu precum și un număr de telefon la care poate fi contactată persoana care solicită acreditarea sau adresa de e-mail a redacţiei sau persoanei care solicită acreditarea.

2. Foto + copie legitimație presă.

Legitimaţiile de serviciu pot fi solicitate la accesul în Sala Sporturilor, fiind obligatoriu să fie prezentate (purtate) pe teren de fotoreporteri, reporteri, operatori imagine, care vor avea acces în incinta terenului de joc.

Adresa la care se pot transmite cererile de acreditare este: 

E-mail:voleimunicipalzalau@gmail.com

Vă mulțumim!


În perioada 13-15 septembrie, Volei Municipal Zalău va participa la o nouă ediție a ”Cupei Unirea”, competiție la care și-au anunțat prezența echipele: Unirea Dej (gazdă), CSM Câmpia Turzii și VCM Piatra Neamț.

Noul sezon va începe pe data de 13 octombrie 2018 și se va încheia pe 15 mai 2019. Volei Municipal Zalău va juca acasă primul meci în noul sezon competițional 2018/2019 cu Știința Explorări Baia Mare partida fiind programată pe data de 13 octombrie  2018.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cupa României 2019

Cupa României Turneul Final

URMĂREȘTE-NE pe facebook

URMăREșTE-NE șI PE TWITTER

FanZone

Volei Municipal Zalău - ©All Rights Reserved | 2016
Don`t copy text! @All Rights Reserved