Marian Constantin nu mai este antrenorul campioanei

January 30, 2018

Începând cu 1 februarie Marian Constantin, declarat cel mai bun trăgător din Europa în anul 2004, antrenor principal al ACS Volei Municipal Zalău, nu va mai pregăti echipa, după ce acesta, la finalul sezonului 2016-2017,  a obținut titlul de campioană a României sub conducerea sa.

Acesta și-a exprimat intenția de a părăsi echipa imediat după meciul disputat la Craiova, în după-amiaza zilei de duminică, 28 ianuarie 2018, fiind supărat pe rezultatul și respectiv pe jocul pe care echipa la realizat la Craiova.

“Orice poveste are un început și un sfârșit. Acum, dacă mă întrebați, sunt dezamăgit de multe lucruri. Sunt supărat din cauza rezultatelor, dar trebuie să învătăm din greșeli și să devenim mai puternici fără a da vina unii pe alții. Am făcut împreună lucruri frumoase, dar este destul de greu să mai motivez jucătorii, să scot de la ei ce am scos până acum și sunt momente când în anturajul unei echipe trebuie să faci o schimbare pentru continuitate.

Campionatul se joacă, suntem doar la jumătate, mai sunt 15 etape, echipa este calificată în finala Cupei României, nimic nu este pierdut.

Vreau să le mulțumesc tuturor sălăjenilor pentru momentele de neuitat petrecute aici, în mod special suporterilor care au fost alături de echipă, dar și celor care m-au contestat, insultat și mi-au jignit familia încă de la venirea mea aici. Le doresc mult succes jucătorilor și staff-ului tehnic,” a declarat Marian Constantin

Contractul de activitate sportivă încheiat între club și antrenorul principal a fost reziliat cu acordul părților, la solicitarea domnului Marian Constantin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TUR/2019-2020

RETUR/2019-2020

Play-OFF 2020

Cupa României 2020

URMĂREȘTE-NE pe facebook

URMăREșTE-NE șI PE TWITTER

FanZone

Volei Municipal Zalău - ©All Rights Reserved