Municipal Zalau are imn!

November 23, 2016

Vicecampioana are şi imn Voleibaliştii echipei Volei Municipal Zalău le-au făcut o vizită săptămâna trecută elevilor Şcolii Gimnaziale “Simion Bărnuţiu” din Bocşa, iar aceştia le-au pregătit la rândul lor o surpriză de toată frumuseţea. Elevii au cântat un imn în care se regăsesc numele tuturor jucătorilor, dar şi ale antrenorilor, iar în această dimineaţă au făcut o vizită redacţiei Sălăjeanul TV, pentru a face publică surpriza pe care le-au pregătit-o jucătorilor săptămâna trecută. Partidele pe care Volei Municipal Zalău le dispută pe teren propriu se transformă într-o adevărată sărbătoare.

Iubitorii voleiului din judeţ iau cu asalt Sala Sporturilor, la fel cum s-a întâmplat şi sâmbătă seara, chiar dacă vicecampionii au primit vizita Universităţii Cluj, o echipă cu pretenţii nu prea mari în campionatul din România. La partida de sâmbătă şi-a făcut apariţia în sală şi un grup de elevi împreună cu câţiva profesori ai Şcolii Gimnaziale “Simion Bărnuţiu” din comuna Bocşa, cărora conducerea le-a pus la dispoziţie un autocar pentru a se putea deplasa la Zalău. Elevii şi-au prezentat şi imnul pe care l-au compus săptămâna trecută pentru voleibalişti şi cu care i-au întâmpinat în momentul în care vicecampionii au ajuns la şcoala din Bocşa.

Va asteptam la returul fazei a doua a Cupei Romaniei,  miercuri 23 noiembrie, de la ora 17.00 cu Unirea Dej.In tur castigatoarea trofeului s-a impus la Dej in trei seturi.

INTRARE LIBERA PENTRU ELEVI!

Vezi Galerie Foto Municipal Zalau – Universitatea Cluj


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TUR/2019-2020

RETUR/2019-2020

Play-OFF 2020

Cupa României 2020

URMĂREȘTE-NE pe facebook

URMăREșTE-NE șI PE TWITTER

FanZone

Volei Municipal Zalău - ©All Rights Reserved