Palmares

Echipa masculină de volei a activat sub două denumiri până în acest moment: Elcond Zalău (1983 – 2003) şi Remat Zalău (2003 – 2013), echipe care au cucerit şase titluri de campioană naţională. Primele titluri au fost obţinute în trei sezoane consecutive: 1996 – 1997, 1997 – 1998, 1998 – 1999. A doua perioadă de glorie a început după exact zece ani, Remat Zalău câştigând alte trei titluri naţionale în sezoanele 2009 – 2010, 2010 – 2011 şi 2011 – 2012. Volei Municipal Zalau a devenit de trei ori la rand vicecampioana 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, si a câștigat două Cupe ele Romaniei, edițiile 2014-2015, 2015-2016.

Palmares National

  • 1996-1997
  • 1997-1998
  • 1998-1999
  • 1999-2000
  • 2009-2010
  • 2010-2011
  • 2011-2012
  • 2012-2013
  • 2013-2014
  • 2014-2015
  • 2015-2016

Elcond Zalău Campioana Nationala 1996-1997

Lotul echipe devenite, în premieră, campioană a României a fost alcătuit din: Marius Lazăr, Aurel Vlaicu, Mircea Abraham, Dănuţ Ciontoş, Sorin Iancu, Iulian Briscan, Radu Stoica, Arian Korca, Sergiu Ilieş, Cristian Boroeanu, Andrei Păun şi Valentin Zadacenko. Antrenori: Mircea Spătăcean şi Vasile Ştreang. Vezi Galerie FOTO

elcond-zalau-campioana-nationala-1996-1997

Elcond Zalău Campioana Nationala 1997-1998

Lot: Sorin Pop, Marius Lazăr, Aurel Vlaicu, Mircea Abraham, Sorin Iancu, Radu Stoica, Iulian Stoian, Dănuţ Ciontoş, Iulian Briscan, Arian Korca, Sergiu Ilieş, Cristian Boroeanu. Antrenori: Mircea Spătăcean, Vasile Ştreang

elcond-1997-1998

Elcond Zalău Campioana Nationala 1998-1999

Lot: Sorin Pop, Marius Lazăr, Aurel Vlaicu, Mircea Abraham, Sorin Iancu, Cristian Boroeanu, Radu Stoica, Mihai Barna, Sergiu Ilieş, Andrei Păun, Marius Drăghici, Alexa Oliver. Antrenor: Florin Țiucra

elcond-1998-1999

Elcond Zalău Vicecampioana 1999-2000 

Lot: Sorin Pop, Marius Lazăr, Aurel Vlaicu, Mircea Abraham, Sorin Iancu, Cristian Boroeanu, Radu Stoica, Mihai Barna, Sergiu Ilieş, Andrei Păun, Filip Stefan. Antrenor: Florin Țiucra

tv-still002

REMAT ZALAU Campioana Nationala 2009-2010

Lotul cu care Remat Zalău a obţinut primul titlu de campioană: Dan Borota, Adrian Feher, Marius Ciortea, Gjoko Josifov, Alexandar Ljubicic, Adriano Lamb, Mads Ditlevsen, Şerban Paşcan, Vasile Afloarei, Mihai Mărieş, Mihai Ciupe, Sergiu Ilieş, Valentin Pereu, Radovan Gavrilovic şi Goran Ivkovic. Antrenori: Dragan Djordevic, Michael Warm şi Aurel Vlaicu

remat-zalau-2009-2010

CVM REMAT ZALAU Campioana Nationala 2010-2011

Echipa: Djoko Iosifov, Peter Nagy, Andreas Geiger-cpt, Sabolcz Nemeth, Andrei Stoian, Vasile Afloarei, Adrian Feher-libero, Mihai Ciupe, Mihai Mărieş, Christofor Seiffert, Dan Borota, Adrian Pop. Antrenori: Radovan Gacic, Michael Merten, Ovidiu Macarie

remat-zalau-2010-2011

CS Remat Zalau Campioana Nationala & Cupa Romaniei 2011-2012

Lotul: Mihalcea, Massinatori, Nagy, Mozer, Terzis, Sarikeisoglou, Feher, Maries, Stoian, Laza, Ciupe, Pascan. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund).

remat

Locul 3 CS Remat Zalau 2012-2013

Lot: WINDER Jonathan, TEBIES Andrei, DVORANEN Robinson, MIHALCEA Razvan, MARIES Mihai, GHEORGHITA Mihai, PASCAN Serban, BIRAU Fabian, STOIAN Andrei, FEHER Adrian, BALEAN Rares, CRISTE Mihai, DE ALMEIDA Silmar, NAGY Peter. Antrenori: Mariusz SORDYL principal, OVIDIU Macarie secund

cs-remat-zalau-2012-2013

Volei Municipal Zalau Vicecampioană a Ligii Naționale de Volei 2013-2014

Lot: SKORIC Vojislav, TEBIES Andrei, DAL BOSCO DALL AGNOL Leonardo, IOV Claudiu, MIHALCEA Razvan, CHERBELEATA Gabriel, BALEAN Rares, NAGY Peter, LAMB Adriano, BIRAU Fabian, BALA Marian, GHEORGHITA Mihai, GEORGESCU Andrei, ADRIAN Feher. Antrenori: VLAICU Aurel principal, NICOLAE Bogdan antrenor secund

municipal-zalau-2013-2014

Volei Municipal Zalau Vicecampioană a Ligii Naționale de Volei & Cupa Romaniei 2014-2015

Lot: RAZVAN Mihalcea, BIRAU Fabian, GHEORGHITA Mihai, NAGY Peter, LAMB Adriano, FEHER Adrian, BALA Marian, CHERBELEATA Gabriel, DAL BOSCO DALL AGNOL Leonardo,

Antrenori: VLAICU Aurel principal, NICOLAE Bogdan antrenor secund

volei-municipal-zalau-2014

Volei Municipal Zalau Vicecampioană a Ligii Naționale de Volei & Cupa Romaniei 2015-2016

Lot: Lescov Marin, Filip Constantin, Razvan Mihalcea, Razvan Olteanu, Mihai Gheorghita, Ciprian Matei, Mihai Tarta, Marian Bala, Loeonardo Dal Bosco, Rares Balean, Cornel Miron, Adrian Feher, Claudiu Iov.

Antrenori: STOYAN STOEV – principal, BOGDAN NICOLAE – secund

volei-municipal-zalau-vicecampioana-2015

Palmares Internationalal

Prima echipă calificată în Liga Campionilor la volei masculin din România

COMPETITION TEAM NAME
2017 CEV Volleyball Challenge Cup – Men Volei Municipal ZALAU
2016 CEV Volleyball Cup – Men Volei Municipal ZALAU
2014 CEV Volleyball Cup – Men Volei Municipal ZALAU
2014 CEV Volleyball Challenge Cup – Men Volei Municipal ZALAU
2013 CEV Volleyball Champions League – Men Remat ZALAU
2012 CEV Volleyball Champions League – Men Remat ZALAU
2012 CEV Volleyball Cup – Men Remat ZALAU
2011 CEV Champions League Remat ZALAU.
2009/2010 GM Capital Challenge Cup Men Remat ZALAU
Competition Test 2009/2010 Remat ZALAU
1999/00 CHAMPION MEN Remat ZALAU
1999/00 CEV CUP Remat ZALAU
1998/99 CHAMPION MEN Remat ZALAU
1997/98 CHAMPION MEN Remat ZALAU
1997/98 CEV CUP Remat ZALAU
CUP WINNERS MEN – 1992/1993 Remat ZALAU

 

Actionari & Sponsori
Volei Municipal Zalău - All Rights Reserved |