Pledoarie pentru sport

21/11/2016

Nu este puțin lucru să vezi 150 de fețe fericite , 150 de suflete pline de emotie. Această fericire și emoție au trăit-o elevii Școlii Gimnaziale “Simion Bărnuțiu” Bocșa datorită prezenței în mijlocul lor a vicecampionilor la volei masculin , echipa Volei Municipal Zalău.

Am avut plăcerea să ne întâlnim favoriții care au adus cu ei și un mesaj – acela de a practica sportul , atât de benefic dezvoltării fizice și psihice.

Până la a-i întâmpina la noi în școală , am trecut printr-o așteptare, care parcă devenise obositoare,… nu mai vin , nu mai ajung, ne-am făcut speranțe deșarte ?! Dar au ajuns! I-am primit cum se cuvine … cu sufletele deschise , cu zâmbetul pe buze , cu entuziasm și cu o promisiune în sinea noastră.Am promis că mult mai mulți elevi vor iubi voleiul de acum înainte. După părerea noastră și după reacțiile copiilor și chiar ale părinților , promisiunea a fost îndeplinită.

Ceea ce am încercat noi prin această activitate a fost să conștientizăm faptul că sportul este esențial pentru creșterea rapidă și armonioasă a copiilor.Încercăm să-l facem pe copil să joace jocuri reale, nu pe calculator , pe telefon sau să stea cu ochii lipiți de televizor.Practicând un sport , copiii pot deveni mai fericiți , mai responsabili, mai optimiști , mai energici , activi și mai sociabili. Ei vor înțelege ce înseamnă spiritul de echipă , fair play-ul . Sportul îi va ajuta să fie oameni mai frumoși , îi va ajuta să lupte pentru îndeplinirea visului , să facă față cu brio atât succeselor , cât și eșecurilor.

Cei care au reușit să le insufle toate acestea elevilor școlii noastre, au fost vicecampionii.

Mulțumim pe acestă cale tuturor voleibaliștilor prezenți în mijlocul nostru , cât și antrenorilor; mulțumim stafului administrativ că a făcut posibilă deplasarea celor 50 de copii la meciul de sâmbătă 19.11.2016 cu U Cluj , mulțumim pentru primirea călduroasă pe care am simțit-o la intrarea în Sala Sporturilor din Zalău.

Promitem că vom rămâne aceiași suporteri dedicați trup și suflet echipei , acum în număr mult mai mare.

Mult , mult succes echipei , atât în meciurile din cupă , campionat cât și cele din Cupa Challenge!!!

Prof. Bârsan Adriana-Florina

Prof.înv.primar Margin Gabriela-Ioana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

următorul meci

Volei Municipal Zalau / Stiinta Explorari Baia Mare

30/11/2019
Sala Sporturilor
DiviziaA1

Play-OFF 2020

Cupa României 2020

URMĂREȘTE-NE pe facebook

URMăREșTE-NE șI PE TWITTER

FanZone