Privacy Policy

Politica de COOKIE-uri și Politica de CONFIDENTIALITATE

VoleiZalau ➡ descriem în cele ce urmează modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Despre Cookie-uri

Site-ul nostru https://www.voleizalau.ro utilizează cookie-uri. În rândurile de mai jos se regăsesc câteva informaţii care au scopul de a explica pe scurt detalii importante despre plasare, utilizarea şi administrarea cookie-urilor pe site-ul VoleiZalau..

Ce este un Cookie?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut şi că “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur şi simplu”cookie”) este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi este complet “pasiv” (nu conţine programe software, viruşi sau spyware şi nu poate accesa informaţiile de pe hard-disk-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părţi: numele şi conţinutul său valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenţa a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Pe site-ul https://www.voleizalau.ro  se folosește următoarele tipuri de cookie-uri:

Cookie-uri strict necesare

Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru a vă afişa site-ul nostru în condiţii optime, cu toate funcţionalităţile active. Aceste cookie-uri sunt folosite şi pentru partea de înregistrare, logare şi comandarea de produse pe site-ul nostru.

Cookie-uri folosite de alte soft-uri

Pe site-ul nostru pot fi reţinute cookie-uri aparţinând unor soft-uri pe care le folosim. De exemplu pentru a măsura traficul pe site-ul nostru, folosim Google Analytics care poate păstra cookie-uri.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii îsi pot configura browserul să respingă fişierele cookie. Dezactivarea şi refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite secţiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat şi folosit.

Browserele utilizate la accesarea internetului au integrate facilităţi de setare a nivelului de securitate a informaţiilor, oferind inclusiv posibilitatea de acceptare a cookie-urilor. Pentru a utiliza facilităţile de setare a nivelului de acceptare a cookie-urilor, în cele mai multe cazuri este necesară accesarea secţiunii “opţiuni” din browser şi a categoriei  “Setări”. Dezactivarea opţiunii de a accepta cookie-uri poate avea ca implicaţii imposibilitatea accesării unora dintre cele mai importante site-uri. De aceea, este important sa acceptaţi doar cookie-urile de la site-urile pe care le consideraţi de încredere. În orice moment aveţi posibilitatea de a şterge cookie-urile utilizînd opţiunea “Privacy” din categoria Settings.

Opţiuni pentru împiedicarea monitorizării activității online a utilizatorului sunt implementate astăzi în diverse forme; unul dintre cele mai raspândite este mecanismul “Do Not Track” utilizat de cele mai multe browsere de internet şi motoare de căutare. Scopul mecanismului „Do Not Track” este „de a oferi utilizatorului posibilitatea de a-și exprima opțiunile personale cu privire la monitorizarea activităților desfășurate online și de a comunica aceste opțiuni fiecărui server sau aplicație web cu care interacționează, permițând astfel fiecărui serviciu accesat fie să-și ajusteze practicile în funcție de opțiunile utilizatorului, fie să ajungă la un acord separat cu utilizatorul, care să fie convenabil ambelor părți. De menționat este faptul că nu toate funcționalitățile “Do Not Track” blochează cookie-urile.

Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browserelor dvs.:

Setări cookie în Internet Explorer – https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11

Setări cookie în Firefox – https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Setări cookie în Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&hlrm=en

Setări cookie în Safari – https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Setări cookie în Edge – https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Setări cookie în Opera – https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/.

TIPURI DE COOKIE-uri folosite pe site-ul nostru:

Categorie: Necesare (3)
Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru a vă afişa site-ul nostru în condiţii optime, cu toate funcţionalităţile active. Aceste cookie-uri sunt folosite şi pentru partea de mesaje care sunt pe gagina de contact al site-ului nostru.
NUME COOKIE FURNIZOR TIP EXPIRARE
wordpress_test_cookie voleizalau.ro HTTP Sesiune
Scopul Cookie-ului: Folosit pentru a testa daca browser-ul utlizatorului suporta cookie.
Initiator: Webserver
Sursa: virtono.ro
Datele sunt trimise catre: Romania (adecvat)
Categorie: Statistici (4)
Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.
Scopul Cookie-ului: Folosit de Google Analytics, inregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.
Datele sunt trimise catre: Romania (adecvat)
_gat voleizalau.ro HTTP Sesiune
Scopul Cookie-ului: Acest cookie este asociat cu Google Analytics Universal şi este folosit pentru acceleraţie rata de cerere – limitează colectarea de date pe site-urile cu
trafic intens. Scopul principal al acestui cookie este de performanţă.
Datele sunt trimise catre: Romania (adecvat)
_gid voleizalau.ro HTTP Sesiune
Scopul Cookie-ului: Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.
Datele sunt trimise catre: Romania (adecvat)

Utilizarea cookie-urilor și obligațiile furnizorilor sunt reglementate atât în legislația Uniunii Europene, cât și în legislația națională.

Dintre documentele care reglementează utilizarea cookie-urilor la nivel European pot fi consultate Directiva 2002/58/CE (PDF) și  Directiva 2009/136/CE (PDF). În acelaşi timp, în legislaţia naţională, utilizarea  cookie-urilor este reglementată de Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare.

Informaţii suplimentare pot fi consultate în urmatoarele documente şi surse de informare publică:

 

 

Politica de confidentialitate

Regulamentul (UE) 2016/679 – GDPR – protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Începând cu data de 25 mai 2018 SportExclusiv s-a aliniat la Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Acest regulament reglementează:

– principii clare şi norme referitoare la protecţia persoanelor fizice, în ceea ce priveşte prelucrarea datelor lor cu caracter personal, indiferent de cetăţenia sau de locul de reşedinţă al persoanelor fizice, să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale acestora, în special dreptul la protecţia datelor cu caracter personal;

– urmăreşte să contribuie la realizarea unui spaţiu de libertate, securitate şi justiţie şi a unei uniuni economice, la progresul economic şi social şi bunăstarea persoanelor fizice;

– apărarea dreptului la viaţa intimă, familială şi privată în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal.

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele identificare are clienţilor, datele financiare pentru facturare, date demografice, de localizare sau altele. Aceste date se colectează în momentul în care faci o comandă pe site-ul nostru şi devii automat clientul nostru.

Modul de  prelucrare a acestor date

În primul rând ţinem să precizăm că preluăm şi prelucram aceste date exclusiv în scopuri legitime. Aceste date ne sunt necesare pentru a putea presta serviciile noastre, pentru a putea derula contractele în vigoare şi nu în ultimul rând pentru a-ţi oferi oricând asistenta necesară sau suportul tehnic de care ai nevoie.  Pentru că securitatea datelor tale este foarte importantă, ne putem folosi de datele tale pentru a putea să te identificăm corect în momentul în care ne contactezi pentru a efectua mentenanţe asistate. Putem folosi datele tale personale în scopuri de marketing, pentru a îmbunătăţi şi dezvolta eficient serviciile sau/şi produsele pe care ţi le oferim, bineînţeles dacă ai optat explicit pentru acest lucru.

Administrarea acordurilor exprimate

Întotdeauna ţinem cont de opţiunea ta exercitată în momentul în care ai devenit clientul nostru. Daca doresti sa iti retragi in orice moment acordul exprimat, ne poti trimite o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail mailto:office@voleizalau.ro .

 Timpul în care prelucram datele tale personale.

Aceste date vor fi prelucrate pe tot parcursul relaţiei contractuale intre părţi. În momentul încetării relaţiilor contractuale, datele vor fi păstrate conform legislaţiei în vigoare.

Securitatea datelor

Am implementat masuri de securitate pentru a impiedica pierderea accidentala, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.

Am implementat proceduri pentru a trata orice incalcare de date cu caracter personal suspecta si va vom notifica pe dumneavoastra si orice autoritate de reglementare aplicabila cu privire la o incalcare in cazul in care suntem obligati legal sa facem acest lucru.

Drepturile clientului în ceea ce priveşte datele personale:

  • Dreptul la informare– ai dreptul de a fi informat despre tot ce seîntâmplă cu datele tale personale, la ce sunt folosite, să le accesezi, să le modifici și chiar să revoci consimțământul pentru o anumită organizație. În același timp, ai dreptul săîți accesezi datele personale ori de câte ori vrei.
  • Dreptul la rectificare–le poţi modifica şi/sau completă; Persoana vizată are dreptul de a obţine de la operator, fărăîntârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ţinându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare
  • Dreptul de a fi uitat(ştergerea datelor) – poţi obţine ştergerea datelor,principiul general este că o persoană are dreptul de a cere ștergerea datelor personale. Acest drept nu este unul absolut, aceasta însemnând că există circumstanțe în care datele nu vor fi șterse la cererea persoanei vizate.
  • Dreptul larestricţionare poţi solicita restricţionarea prelucrăriidatelor. Conform GDPR o persoană are dreptul de a restricționa prelucrarea datelor personale în diverse circumstanțe. De exemplu, o persoană vizată poate restricționa prelucrarea datelor personale când crede că acestea nu sunt exacte. În acest caz, persoana va putea restricționa prelucrarea datelor până când acuratețea acestora este verificată. Un alt caz când se poate restricționa prelucrarea datelor este momentul în care persoana vizată obiectează prelucrării.
  • Dreptul de opoziţie– poţi să te opui prelucrării datelor tale personale
  • Dreptul laportabilitate – poţi primi,în anumite condiţii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poţi solicita că respectivele date să fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plângere– poţi depune plângere faţă de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimţământului–în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimţământul tău, ţi-l poţi retrage oricând
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate:puteţi cere şi obţine intervenţia umană cu privire prelucrările de date, vă puteţi exprima punctul de vedere şi puteţi contesta decizia.
Volei Municipal Zalău - ©All Rights Reserved | 2016