Volei pentru toți copiii

27/02/2019

Elevii și o parte din profesorii Şcolii Gimnaziale “Simion Bărnuţiu” sunt suporteri ai echipei noastre, fiind prezenți la meciurile de pe teren propriu. La școala din Bocșa, Volei Municipal Zalău are un colț special, unde ultima achiziție a elevilor este tricoul jucătorului cu numărul șapte Rareș BĂLEAN. 

La Bocșa, sportul este un stil de viață

  • VOLEI PENTRU TOȚI COPIII
  • VOLEI PENTRU TOȚI COPIII
  • VOLEI PENTRU TOȚI COPIII
  • VOLEI PENTRU TOȚI COPIII

 

„Un tricou, o pereche de pantaloni scurți, o pereche de pantofi sport comozi + un fileu și o minge = sănătate, distracție, abilități de comunicare și de organizare. La Bocșa, sportul este un stil de viață. Un stil de viață sănătos, insuflat elevilor de la cele mai fragede vârste! Dintre toate sporturile, voleiul, parcă are ceva aparte, chiar dacă îl practici sau, pur și simplu îl privești. Voleiul este un sport care ajută mult la dezvoltarea fizică şi mentală a copilului şi este un mijloc minunat de a ocupa timpul liber al elevului. Prin practicarea acestui sport, copiii pot învăţa să devină mai serioşi şi să îşi prioritizeze mai bine nevoile şi responsabilităţile în viaţă.

Vechi fani ai echipei VMZ (poate și datorită vizitei voleibaliștilor la școala din Bocșa) elevii școlii noastre sunt conștienți că voleiul este un sport cu extensie pe alungire care îi ajută să crească, dar și că necesita viteză de reacție, concentrare, fiind situat pe locul doi în lume, ca popularitate, primul loc fiind ocupat de fotbal. Copiilor le plac jocurile sportive de echipă, de aceea au găsit în volei calitatea de a lega relații interpersonale, de a-și armoniza corpul, îmbunătățindu-și agilitatea și coordonarea mână-ochi. 

Voleiul vă ajută să fiți mai atenți la tot ceea ce se petrece în jurul vostru. Dacă nu ați jucat niciodată un meci de volei, vă îndemnăm să treceți la acțiune. O să vă placă! Și, cine știe, poate veți face volei de performanță! Mult succes!

Totodată vă îndemnăm să susțineți, alături de noi, echipa Volei Municipal Zalău, multiplă campioană și vicecampionă a țării și cu participări în CEV.” câteva gânduri ale Şcolii Gimnaziale “Simion Bărnuţiu” din Bocşa.

#voleizalau

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!


 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cupa României 2020

Cupa Challenge 2020

URMĂREȘTE-NE pe facebook

URMăREșTE-NE șI PE TWITTER

FanZone